T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KAŞ - Çavdır İlkokulu

Çavdır İlkokulu

Telefon
02428422285
Belgegeçer
02428422285
WEB
https://kascavdirilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Çavdır İlkokulu Çavdır Köyü Kaş/ANTALYA
Vizyon
Vizyonumuz; İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.
Misyon
Misyonumuz; Bütün dünya toplumlarında üretimde, iş ve çalışma hayatında olduğu gibi eğitimde de daha iyiye daha güzele ve daha doğruya olan arayış sürmektedir. Toplumumuzun; sürekli gelişerek, ilgi alanlarını genişleterek, yeteneklerini artırarak, karakterlerini geliştirerek topluma ve toplumsal sorunlara duyarlı bireylere ihtiyacı vardır. Kurumumuzun misyonu, okuma alışkanlığı edinmiş, sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken, çağdaş, Cumhuriyetle barışık, özgür düşünceli, araştırıcı bir gençlik yetiştirmektir. Çağdaş bir kuşak yetiştirerek çağdaş Türkiye´nin oluşmasında pay sahibi olmanın onurunu yaşamak istiyoruz.
Başarılar
Öğretmen :14
Öğrenci :278
Derslik :11
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1884
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Saatler
Ders Başlama Saati 08:20 Ders Bitiş Saati 14:30
Isınma
Klima
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Çavdır Köyü´ne ait dolmuşlar bulunmamaktadır.Ulaşım Kınık beldesinde bulunan dolmuşlar tarafından sağlanmaktadır.Genel olarak öğretmenler ulaşım için şahsi araçalarını kullanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Köyümüz Antalya ilinin en büyük köyü olup Patara antik kentine kuşbakışına bakıp arkasına Duman Dağı´nı alarak zeytin bahçeleri içerisinde şirin evlerinin olduğu her sabah kuş cıvıltılarıyla uyanacağınız kahvaltınızda her sabah taze yumurta, süt, domates ve biberin en lezzetlisini bulacaksınız.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ANTALYA il merkezine uzaklık :260 km. KAŞ ilçe merkezine uzaklık :50 km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır